Hans Christian Andersen – Cele mai frumoase povești – Vol. 1 (carte audio)
Cele mai frumoase povesti
Hans Christian Andersen (1805-1875) este unul dintre cei mai cunoscuți autori de povești pentru copii. Scrierile sale au fost traduse  în peste 100 de limbi și publicate în mai multe țări, fiind celebrat de regalitate în timpul vieții pentru faptul de a fi adus bucurie copiilor europeni.
10 dintre cele cele mai frumoase povești ale sale se regăsesc în acest prim volum de cărți audio: Domnița și bobul de mazăre, Cât se poate de adevărat, Acul de cârpit, Casa cea veche, Fata din soc, Degețica, Grădina raiului, Melcul și tufa de trandafiri, Rățușca cea urâtă, Pana și călimara; 10 basme ce ne-au încântat copilăria și care pot fi ascultate în volumul 1 din Cele mai frumoase povești.
Dincolo de amuzament și de proiectarea în lumea fantastică, poveștile lui Andersen au meritul de a transmite mesaje moralizatoare. Astfel, copiii, dar nu numai, pot învăța că adevărul iese mereu la lumină, că nu e bine să-i privești pe ceilalți de sus, că la fel cum  rățușca cea urâtă nu va fi mereu la fel, multe lucruri se schimbă în viață. Totodată, din basmele lui Andersen putem afla multe lucruri despre folclorul scandinav.
3 ore și 21 de minute vă puteți dedica pentru a evada în lumea fantastică creată de Andersen. Atât durează audiția celor 10 povești. De asemenea, dacă aveți copii sau dacă printre cunoștințele dumneavoastră se numără persoane ce au copii le puteți face un cadou inedit și în pas cu moda: o carte audio cu basme. Este o alegere excelentă pentru copiii de vârste mici, care n-au învățat încă să citească. Descarcă online gratuit primul capitol din cele mai frumoase povești audio, volumul 1 de  Hans Christian Andersen. Acest capitol e înregistrat de către voluntarii cartiaudio.eu
Audiție plăcută! Cu drag, Biblioteca Online.

Comentarii