Seriale dezamăgitoare văzute anul acesta


Am scris în alt articol despre cele mai bune seriale văzute anul acesta. De cealaltă parte, am și seriale care m-au dezamăgit. Seriale care am crezut că îmi vor plăcea, dar s-a întâmplat contrariul. Sau seriale care mi-au plăcut la început, în primul sau chiar al doilea sezon, dar a căror continuare m-a dezamăgit total.
Să le vedem, mai întâi, pe cele care în ciuda așteptărilor, nu mi-au plăcut deloc:
1. Stranger things. Am auzit numai laude la adresa lui. Că seamănă cu Dark, că este foarte bun, că nostalgia anilor `80 etc. Mai ales când am auzit că seamănă cu Dark am zis „Sigur îmi place!”. Când colo… Nu m-a prins deloc! Am tot sperat că îmi va capta atenția cu ceva, nu, nimic. L-am abandonat și nu înțeleg ce le place oamenilor atât la el. Chiar aș dori, dacă vă place acest serial, să-mi spuneți într-un comentariu de ce. Sunt curioasă, pentru că eu nu am găsit nimic pe gustul meu.

2. La Forêt. Când am văzut trailerul, am crezut că este un serial asemănător cu „Le Chalet”, care mi-a plăcut foarte mult. Doar că pădurea nu s-a ridicat la nivelul cabanei, cel puțin după standardele mele. Nu știu, ceva îi lipsește. Mi s-a părut acțiunea lentă, totul plictisitor. Nici nu am trecut de primele 2 episoade. Poate dacă îi mai dădeam o șansă… Dar simplul fapt că mi-a ieșit din minte este edificator…

3. Time after Time. Am citit sinopsis-ul și am zis: „Gata! Ăsta de mine e!”. Călătorii în timp, Jack Spintecătorul, o poveste de dragoste pe fundal… Știm cu toții că povestea lui Jack Spintecătorul este o sursă nesecată de cărți, filme, seriale. Faimosul criminalul în serie nu a fost prins niciodată, ceea ce a dat naștere la supoziții care mai de care mai fantastice. În „Time after Time”, Jack Spintecătorul este un medic care călătorește accidental în timp și ajunge în secolul XXI.
Am urmărit primele episoade cu interes, dar m-am plictisit destul de repede. Clișee, scenariu pueril și puțin credibil… Singurul pentru care m-aș mai fi uitat este actorul care îl interpretează pe Jack (Josh Bowman), e super sexy! Așa că doamnelor, zic că merită să aruncați o privire… Poate sunt eu cusurgioaică și serialul e chiar bun…

Să trecem la seriale care mi-au plăcut inițial, cu un sezon sau chiar două bune, dar a căror continuare m-a dezamăgit:
1. Shadowhunters. Primele două sezoane mi-au plăcut, de aceea am așteptat cu sufletul la gură lansarea celui de-al treilea. Așa am ajuns eu să citesc cărțile Cassandrei Clare. Din păcate, așteptarea nu mi-a fost răsplătită. Probabil declinul s-a văzut și în rating, pentru că serialul a fost anulat. S-a făcut apel la fani, s-a încercat salvarea sa, însă eu nu am avut nicio intenție în acest sens. Nu mi-a arătat că ar merita.

2. Murder in the first. Primul sezon este destul de bun. Avem de a face cu o crimă, principalul suspect fiind un geniu al tehnologiei, cu o avere colosală, interpretat de Tom Felton (Draco din Harry Potter). Asistăm la procesul acestuia, la anchetă, la un moment dat ajungi să bănuiești pe oricine că ar fi autorul crimei. Asta dacă te lași vrăjit/ă de farmecul suspectului și îl excluzi. Cum am spus, sezonul 1 e bun, însă începând cu al doilea, nu mi-a mai plăcut așa mult. L-am abandonat pe la jumătatea sezonului 3. Pur și simplu nu mă trăgea inima să-l văd. Decât să pierd timpul așa, mai bine urmăresc altceva.

3. Mr. Mercedes. Păcat, primul sezon mi-a plăcut. Este adaptarea după romanele din seria Billy Hodges, scrise de Stephen King. Am devorat primele două cărți și abia aștept volumul 3. Primul sezon al serialului nu este o capodoperă, nu se compară cu romanul, dar merge. M-am bucurat când a apărut cel de-al doilea sezon, crezând că îi corespunde „Ce-am găsit al meu să fie”. Când colo, ce să vezi? Nicio legătură cu intriga din romanul lui King! Din ce am mai aflat, bănuiesc că au sărit direct la acțiunea din volumul 3, motiv pentru care nu vreau să-l mai văd, cel puțin deocamdată, până citesc cartea. Personaje de care n-am habar, care nu știu cum au ajuns acolo… Ce mă doare pe mine de doctorul de la spitalul unde e internat Brady și de nevastă-sa?
Primul episod mai e cum mai e, dar la al doilea repetam în continuu „Ce e porcăria asta?”. Poate o să-l încerc după ce citesc volumul 3, dar cam slabe șanse…

Pe voi ce seriale v-au dezamăgit?

Surse foto & video: IMDB, Youtube

Comentarii

  1. Si eu speram ca La Foret o sa semene cu Le Chalet. :p Acum ma uit pe Netfilx la Cei 100, care e bun, si Timeless, care e simpatic. Nu foarte SF, doar cu tenta. :D Dintre cele spaniole, am auzit vorbe bune despre La casa de papel. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A, deci nu e numai parerea mea. Imi faceam procese de constiinta ca nu i-am dat mai multe sanse :)) Am auzit si eu de La casa del papel, l-am incercat, dar nu-mi place :)). Bine, doar la primul episod m-am uitat putin. N-am avut rabdare sa-l termin... Dar o sa ma uit la Love in times of war, de care stiu de la tine.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu