Hai și tu la Blogathon!

„Pe locuri, fiți gata, start!” - una dintre amintirile dragi mie în copilărie. Făceam întreceri împreună cu partenerii mei de joacă, cine aleargă mai repede și așa începea jocul de fiecare dată: „Pe locuri, fiți gata, start!”.
Anii au trecut, dar de întreceri nu mă las: „Pe locuri, fiți gata, blog!”. Nu puteam lipsi de la Competiția Blogathon 2018, desfășurată între 19 februarie și 1 octombrie. De ce? Pentru că... premii. De exemplu, căștile la care ascult muzică acum, când scriu acest articol, sunt câștigate la o ediție Blogathon. La fel și mouse-ul performant. 
Premiile sunt atrăgătoare, dar nu reprezintă singurul motiv. Cu ajutorul Blogathon, am aflat de unele produse și firme. Mi-am dezvoltat abilitatea de a scrie advertoriale, având ocazia de a scrie despre ceea ce-mi place. Da, da, despre ceea ce-mi place, pentru că îmi pot alege probele, iar cerințele sunt flexibile. 
Vrei să te convingi? Nimic mai simplu, dacă ai un blog, participă și tu la campaniile BlogAwards! Te poți înscrie până la 1 septembrie, scriind un articol ca acesta, prin care îți anunți prezența, după care te decizi cu privire la campanii. 
Pe locuri, fiți gata, blog!

Comentarii